Jag lutar mig tillbaka

Jag lutar mig tillbaka i soffan, släpper ner axlarna och fylls av rofylldhet och lättnad över vetskapen att jag nu bara har mig själv och min familj att tänka på de kommande två veckorna. Jag kan dock inte låta bli att tänka på nästa termin och allt jag vill göra på min nya arbetsplats. Det sprudlar av tankar och idéer. Nu är det däremot hög tid att bara tänka på vila och återhämtning. Det kommer att bli oerhört utmanande för jag älskar verkligen att diskutera och utmana tankar, förhållningssätt, min pedagogiska praktik och allt därtill.

Jag tror att 2016 blir året då politiker i större utsträckning ser till barnens bästa under hela dess dag!
Lärarförbundets referensorgan Fritidspedagogik kommer arbeta vidare nationellt för att förbättra Fritidspedagoger och lärare i Fritidshems förutsättningar. Lokalt i Kungsbacka ska vi se till att det skapas ett nätverk för Fritidspedagoger och Lärare i Fritidshem. Det ser jag fram emot!

Till er fritidspedagoger och Lärare i Fritidshem där ute, som varje dag kämpar, gör skillnad för barnen och brinner för det ni gör önskar jag er en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

 

IMG_0702

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s